Nyt fra kontoret

Skolekørsel 2018/2019

Information til kørselsberettigede elever

Alle elever fra nuværende 0.-5. klasse og 7.-8. klasse, som har Midttrafik buskort eller skolebuskort får automatisk et nyt kort til skoleår 18/19.
Elever i nuværende 6. klasse får direkte besked, hvis de er kørselsberettiget.
Elever fra nuværende 3. klasse, som ikke længere er kørselsberettiget på grund af afstand, får direkte besked.

Ønsker man ikke at benytte skolebuskørsel, har man ændringer eller hvis man ikke har buskort, men ønsker at benytte skolebuskørsel, kontakt venligst kontoret via mail [email protected] senest den 25.05.2018.

Vi opfordrer så mange som muligt til at benytte Midttrafik. Her kan flere afgange benyttes, og der er en fast køreplan.

Alle buskort bliver udleveret på første skoledag. Dvs. første skoledag skal man ikke fremvise buskort, men man må meget gerne vise sit gamle buskort frem.

Information til elever som ikke har buskort

Kørselsberettigede er:

0.- 3. klasse                           der har over 2,5 km til skole
4. -6. klasse                           der har over 6 km til skole
7.- 9. klasse                           der har over 7 km til skole

Eller som skal via trafikfarlige veje. Listen kan findes på

Køreplaner kan også ses på Midttrafiks hjemmeside https://www.midttrafik.dk/

Busplan til elever som benytter skolebuskørsel kan ses på intra lige så snart køreplanen bliver udarbejdet.

VSD Administration

17-05-2018 0LATO